Den spennende boken om Lillesopp i Eventyrskogen.

Brødrene Lillesopp og Storesopp er på jakt etter glitrende edelstener. Storesopp blir søvnig av det magiske lyset i Gullbekken og tar seg en blund. Imens utforsker Lillesopp den spennende Eventyrskogen. Liggende A4, 52 sider. Alder fra 3 til 8 år, egentlig for både store og små. 

kr 349,00

  🌿Om boken "Lillesopp i Eventyrskogen".🌿

  Eventyret om Lillesopp og Storesopp, handler om de to nysgjerrige fluesoppbrødre som legger ut på spennende oppdagelsesturer i Eventyrskogen. Brødrene er på jakt etter glitrende edelstener, som kan skremme bort de mystiske og underjordiske vimblene. På vandringen blir Storesopp søvnig av det magiske lyset fra edelstenene i Gullbekken og tar seg en blund under skogens eldste furutre. Da utforsker Lillesopp skogen alene og går seg vill. Lillesopp kommer så i skumle situasjoner der han må unngå å bli spist av det skumle Skogstrollet, listige og lure Revemor, den stolte gaupa, og den vaktsomme og kloke Kråkekongen.🌿Men Lillesopp er smart og eventyret ender godt.

  Intensjonen med boka er å stimulere og øke barns interesse for natur og ville dyr, og vise at noe ukjent i naturen kan vendes til noe positivt og spennende. Å overvinne vanskelige situasjoner kan gi en god mestringsfølelse og lærdom til livets reise.

  Eventyret har underholdende tekst, illustrert med tegninger i sterke farger og fotografier av natur og dyr, noe som innbyr til fine lesestunder for store og små. Det er en visuell bok, som vil gi barnet glede av å se i boken også alene. 🌿

  Formatet liggende A4  med 52 sider. Tekst med tegnede rammer er på venstre side, mens fotografier og fantasifulle tegninger er på høyre side.🌿

  Boken er først og fremst beregnet for barn fra 4 til 8 år. Siden boken har foto av ville dyr og er  detaljrikt illustrert også med fargerike tegninger, gir den også verdi for yngre barn, samt barn som lærer seg å lese. 🌿

  Skogstrollet og Trollkjerringa

  Størrelse 50 cm x 70 cm, liggende format. Trykket er på solid aluminiumsplate , UV- og vannresistent, 3 mm tykt. Bildekvaliteten er skarp med en moderne flate uten gjenskinn. Veggbildet kan hentes eller leveres i Kragerø og omegn, eller jeg bestiller i ditt navn og du henter pakken på nærmeste leveringssted.  

  kr 1 300,00

  Lillesopp flyr med Kråkekongen

  Størrelse 50 cm x 70 cm liggende format. Trykket er på solid aluminiumsplate , UV- og vannresistent,  3 mm tykt. Bildekvaliteten er skarp med en moderne flate uten gjenskinn. Veggbildet kan hentes eller leveres i Kragerø og omegn, eller jeg bestiller i ditt navn og du henter pakken på nærmeste leveringssted.

  kr 1 300,00

  Lillesopp og Skogstrollet

  Størrelse 50 * 70 cm liggende format. Illustrasjon trykket på solid aluminiumsplate , UV- og vannresistent, 3 mm tykt. Bildekvaliteten er skarp med en moderne flate uten gjenskinn. Bildet kan hentes eller leveres i Kragerø, eller jeg bestiller i ditt navn og du henter pakken på nærmeste leveringssted.

  kr 1 300,00